Tarieven

Hoeveel kost het?

De kosten die zijn verbonden aan in-company stoelshiatsu, gegeven door gediplomeerde, ervaren shiatsumasseurs zijn € 65,-* per uur, met een maximum van drie massages per uur en met een minimum afname van drie aaneengesloten uren per dag.

De meeste bedrijven kiezen voor massages van 25 minuten (= twee personen per uur). Maar 15 minuten (= drie personen per uur) kan natuurlijk ook.

  • Heeft u veel medewerkers, of meerdere geïnteresseerde afdelingen binnen een grote corporatie? Eén masseur kan maximaal 15 à 20 personen masseren op 1 werkdag. Indien het meer dan 20 personen betreft, kunnen we meerdere masseurs tegelijkertijd inzetten in uw bedrijf.
  • Heeft u weinig medewerkers? Indien er minder dan negen gegadigden zijn (d.w.z. de minimum afname van drie uur), kunt u wellicht met meerdere kleine bedrijven/zzp’ers samen een dagdeel inkopen op één adres.

De reden dat wij maximaal 3 personen per uur behandelen, is omdat wij werken naar de menselijke maat. Een stoelwissel hoeft dan niet binnen een halve minuut plaats te vinden, maar er kan enkele minuten de tijd genomen worden om de stoel voor een nieuwe persoon in te stellen, te vragen naar de klachten, etc. Wij zijn geen robots, uw medewerkers ook niet.

* Bedragen excl. btw en reis-en parkeeerkosten

Evenemententarief

Voor evenementen, beurzen en congressen hanteren wij tarieven op maat, afhankelijk van de omvang van het evenement. De massages op een evenement duren ± 10 minuten per persoon. Dit kan bijvoorbeeld ook een handmassage zijn.

Bel (085) 246 01 98 of mail ons voor een aanbod op maat!