Office Yoga & Qigong

Yoga, Tension Release en Qigong op de werkvloer
Office Yoga & Qigong van ChairWorks is een methode voor houding&spierproblemen die kunnen ontstaan ​​door lange uren achter een bureau, of tegen stress vanwege grote werkdruk. In tegenstelling tot ‘gewone’ yogalessen, zijn onze lessen speciaal ontworpen om de specifieke problemen aan te pakken waarmee kantoorwerkers vaak te kampen hebben.
Elke groepsles heeft tot doel de spieren langzaam op te warmen en door middel van Yoga-, Tension Release- en Qigongoefeningen wordt er geleidelijk opgebouwd naar een reeks, die de energie door het hele lichaam vrijmaakt en de geest verscherpt. Een groepsles Yoga&Qigong is tevens een leuk en nuttig teambuilding-uur!

De lessen zijn geschikt voor alle niveaus, inclusief complete beginners, omdat de intensiteit van de les zal worden aangepast aan het niveau en de behoeften van de groep. Dus of het nu gaat om een ​​rustige ontspanningsles of een energie-boostende uitdaging, wij kunnen een les voor u creëren die precies past bij het niveau van uw medewerkers.

Het ChairWorks-team kan een Office Yoga & Qigong-cursus op maat maken voor uw budget, ruimte en beschikbaarheid. Of het nu gaat om een ​​wekelijkse lunchtijd-les of een eenmalige workshop, we vinden graag een oplossing voor u! Neem vrijblijvend contact met ons op om uw vereisten te bespreken via hallo@chairworks.nl.