Behandeltraject

Wellicht heeft u het meegekregen in het nieuws: “Een zeer grote groep werkenden loopt risico op een burnout”, volgens onderzoek van het Nationaal Centrum Preventie Stress en Burn-Out, in het Algemeen Dagblad van 17 augustus 2020… Hoe zit dat?

In het kort komt het onderzoek erop neer, dat er in Nederland vier miljoen ‘verborgen burn-outs’ op de loer liggen. Dat wil zeggen: mensen die binnen een half jaar dreigen uit te vallen als er geen actie wordt ondernomen. Vier miljoen! Door de coronacrisis is dit aantal flink gestegen. Helaas heerst er op de werkvloer vaak nog een taboe op overbelasting en stress. Als je bijvoorbeeld partner bent bij een groot kantoor, ga je niet zomaar zeggen dat je op omvallen staat… Maar dat is natuurlijk niet bevorderlijk voor de situatie.

Als oplossing wordt in dit artikel van het AD echter alleen gerept over coaching als preventieve maatregel. Nu is coaching uiteraard een zeer waardevolle manier om mensen ondersteuning te bieden (wij bieden zelf ook coachingstrajecten aan), maar wij willen u toch ook graag wijzen op regelmatige shiatsu-stoelmassages als preventie tegen veel voorkomende klachten als overbelasting, overprikkeldheid en fysiek ongemak of pijn. Het is zelfs wetenschappelijk bewezen dat massage gezonder maakt.

Shiatsu (of Japanse drukpuntmassage) activeert het zelfhelend vermogen op zowel fysiek, maar juist ook op emotioneel en mentaal niveau. Het kenmerkende van specifiek shiatsu is, dat het tevens het zelf- en lichaamsbewustzijn verhoogt. Shiatsu-stoelmassage is een snelle manier om binnen 25 minuten weer verkwikt, gerevitaliseerd en tegelijk ook ontspannen de werkdag te kunnen voortzetten.

Het verschil met ‘gewone’ stoelmassage is, dat onze masseurs niet werken met één standaardbehandeling voor iedereen, maar werken met een oneindig aantal shiatsumassageprotocollen die onderling combineerbaar zijn. Zo kunnen onze masseurs voor iedere persoon een behandeling op maat geven, aansluitend aan de behoefte op dat moment.

Wij dagen u uit om naar een wellicht ‘alternatievere’ aanpak te kijken dan u gewend bent. Een aanpak die diverse bedrijven al vele duizenden euro’s bespaard heeft op verzuimtijd en -kosten. Eén zieke kost uw bedrijf al snel € 250 per dag! Met extra kosten voor de arbodienst, het regelen van vervanging en reïntegratie.

Is dit 25 minuten van uw tijd waard? Met een regelmatige shiatsu-stoelmassage vermindert het ziekteverzuim en stress op de werkvloer aanzienlijk.

Daarom willen wij u graag wijzen op ons Behandeltraject, zodat u zelf snel kunt waarnemen wat het effect van deze bijzondere massages is op uw medewerkers.

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Het behandeltraject =

10 shiatsu-stoelmassages in een tijdsbestek van 5 maanden

Dus: 2x per maand een shiatsumassage van ± 25 minuten per persoon, gedurende 5 maanden.

Uw investering hiervoor is € 325 per persoon (excl. btw). U betaalt géén reiskosten bij afname van dit traject.

(Vraag uw fiscale afdeling hoe de fiscale aftrek van stoelmassage binnen uw bedrijf geregeld is. Dit kan oplopen tot wel 44%!)

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Vanzelfsprekend zijn alle boekingen momenteel automatisch onder voorbehoud van nieuwe coronamaatregelen.

 

Het voordeel van een behandeltraject is:
 • zekerheid: u weet precies wanneer u waar aan toe bent
 • altijd dezelfde masseur in huis, dus geen anonimiteit
 • duidelijkheid en overzichtelijkheid betreffende de kosten
 • géén reiskosten bij afname van een traject
 • goed werkgeverschap: u toont uw betrokkenheid en waardering
 • u ontvangt een staffelkorting van 20% vanaf vijftig medewerkers

_____________________________________________________

Het voordeel van shiatsu-stoelmassage van ChairWorks is:
 • u ontvangt een complete, hoogwaardige full-bodymassageop maat in 25 minuten
 • de massage vindt geheel gekleed plaats en is daarom laagdrempelig en tijdbesparend  
 • geschikt voor iedereen. Leeftijd en fysieke of mentale omstandigheden zijn nooit een belemmering
 • intermenselijk contact, geen anonimiteit. Dit bevordert de openheid tot communicatie. Niet-communiceren is vaak de oorzaak van veel stressgerelateerde klachten
 • onze shiatsumasseurs zijn allemaal multi-gedisciplineerd, u haalt dus superexpertise in huis (denk bijv. aan fysiotherapeut, lifecoach of yoga-instructeur).
Oh ja: ChairWorks heeft masseurs door heel Nederland, dus ook bij u in de regio!