Wat is shiatsu?

Shiatsu is (heel kort door de bocht:) Japanse drukpuntmassage. Shiatsumassage werkt helend en helpt het lichaam zichzelf te herstellen. Shiatsu-stoelmassage is een snelle manier om binnen 15-20 minuten weer verkwikt, gerevitaliseerd en tegelijk ook ontspannen de werkdag te kunnen voortzetten.

Hoe werkt het?

U bent geïnteresseerd in stoelmassages op de werkplek. Naast contact met, en de geheel vrijblijvende schriftelijke offerte van ons, kunt u ook kiezen voor een persoonlijke uitleg bij u op het werk. Hier hoort desgewenst ook een PROEFMASSAGE bij voor maximaal twee personen, zodat u ook zelf de weldadige werking van shiatsu-stoelmassage kunt ervaren!

Tarieven

Hoeveel kost het? De kosten die zijn verbonden aan in-company stoelshiatsu, gegeven door gediplomeerde, ervaren shiatsumasseurs zijn € 65,-* per uur, met een maximum van drie massages per uur en met een minimum afname van drie aaneengesloten uren per dag. De meeste bedrijven kiezen voor massages van 25 minuten (= twee personen per uur). Maar 15 minuten (= […]